Koken doet bijna iedereen, de meesten bijna dagelijks. Voor degenen die meer willen leren of een leuk uitstapje zoeken met het bedrijf, hebben wij diverse workshops ontwikkeld.

Koken als hobby
Hoewel het koken voor de meeste mensen een “moetje”  is, kan het ook heel ontspannend zijn. Steeds meer mensen ontdekken koken dan ook als nieuwe hobby: door de weeks de dagelijkse hap en in het weekend flink uitpakken. Zaterdagmiddag de markt afstruinen, vervolgens uren in de keuken staan om daarna lekker met zijn allen uitgebreid te tafelen. Inspiratie komt van de vele kookprogramma’s op televisie, een kookboek of dat ene pittoreske restaurantje van vakantie. Maar wat als u uzelf wilt ontwikkelen? Je wil moeilijkere gerechten leren, een andere keuken of werken met ingredienten die je nog nooit eerder hebt gezien. Dan wordt het lastig, want een wekelijkse kookclub is teveel van het goede en elke keer die ene vriend vragen is ook zo vervelend.

Juist om dit probleem te tackelen hebben we diverse workshops ontwikkeld. Tapas, zelf pasta maken of toch liever sushi of sate? Het kan allemaal bij ons. Lekker samen met wat vrienden koken en alle ins en outs leren over het koken door een echte kok, dat is het soort workshop wat wij geven.

Koken als bedrijfsuitje
Als bedrijfsuitje is koken ook uitermate geschikt. Niks is leuker dan die ene collega met een grote mond te zien stuntelen bij het maken van pasta. Of samen met collega’s een moeilijk recept uitvogelen en dit aan de rest serveren. Naast dat dit gewoon leuk om te doen is, is dit goed voor de teamspirit en andere vaardigheden. Koken vereist planning, communicatie en goede samenwerking. Op deze manier wordt een dagje uit met het werk ook nog eens nuttig voor de sfeer en productie op de werkvloer.

Heeft u interesse in een workshop met vrienden of het werk, neem dan contact met ons op.