Eten is één van de belangrijkste vormen van sociaal verkeer.’

Goed eten brengt mensen bij elkaar: zakendeals worden gemaakt in een goed restaurant en huwelijksaanzoeken worden gedaan bij romantisch kaarslicht. Als er iets te vieren is, gaat het vaak gepaard met een uitgebreid diner of borrel, om het met elkaar te vieren. Alleen heeft niet iedereen altijd evenveel tijd of zin om iets speciaals te bereiden.

Wanneer er iets speciaals te vieren valt, hoort daar goed eten bij. U heeft alleen geen tijd om zelf in de keuken te staan, dat is zonde van de tijd, die beter gebruikt kan worden om het feest te organiseren. Het bespaart ook een hoop stress, want er hoeven geen inkopen gedaan worden of gekookt te worden. Wij komen langs, doen de inkopen, koken en ruimen weer op als we weggaan: een ding minder om zorgen over te maken.

Thuiskok
Uw zoon of dochter is geslaagd, een jarige of de hele familie komt, dé gelegenheid om even bij te kletsen met de familie of die ene vrienden die u al zo lang niet gesproken heeft. Alleen wordt dat natuurlijk wat lastig als er de hele dag gezweet moet worden boven alle potten en pannen en daarna nog die berg afwas. Of u wil wel eens wat anders dan de standaard chips en borrelnootjes voorzetten. Ook wanneer u een dinertje wilt organiseren, kunnen we langs komen: eten zoals in een restaurant, zonder dat u de deur uit hoeft. Geen problemen met wie er de BOB moet zijn dit keer of sluitingstijden. Mocht u zelf ook van koken houden, dan is een ‘kijkje in de keuken’ nog nooit zo makkelijk geweest. Zo weet iedereen precies wat er die avond op het menu komt en hoe het gemaakt wordt.

Zakelijk
Na veel ploeteren en brainstormen heeft u een nieuw product of dienst en u wilt dit uiteraard presenteren aan uw klanten. Zelf inkopen doen, in de keuken staan en het geheel uit serveren; dat kan allemaal prima. Het probleem is dan: wie gaat er met uw klanten praten? Wij nemen graag dit allemaal uit handen, zodat u zich kunt concentreren op de klant. We hebben ruime ervaring met cateren van zakelijke evenementen en verzorgen van zakelijke lunches.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden neem dan contact met ons op.