Reacties over ons culinair vermaak:

Klik hier om uw beoordeling toe te voegen.
Submit your review
* Required Field


catering SKU UPC Model

Verjaardag

May 14, 2014 by Ramona

Mijn vader werd 60 jaar en we wilden graag iets speciaals voor hem organiseren. Omdat we een gezellige maar ook drukke familie hebben met drie kleine kinderen konden we niet chique uit eten. Daarom kozen we voor Culinary Gurus, een kok in onze eigen keuken. Dit was voor ons een geheel nieuwe maar zeker voor herhaling vatbare ervaring. Robert heeft bij ons thuis een heerlijk viergangen diner klaargemaakt. Aangepast op de wensen van zowel de vleeseters als vegetariërs. Tussendoor heeft hij uitgebreid de tijd en aandacht genomen om met de kleintjes samen pannekoeken te bakken. Dit vonden ze fantastisch en ze hebben zelden met zoveel trots hun eigen creatie opgegeten. Het was heerlijk om gewoon in je eigen huis aan tafel bediend te kunnen worden. We hebben kennisgemaakt met lang vergeten groenten en gesmuld van alle lekkere gerechten die voorbij kwamen. Alles netjes geserveerd met uitleg. Erna heeft Robert de keuken piekfijn en schoon achtergelaten en hoefden wij niets anders te doen dan nog een wijntje in te schenken en na te genieten. Een absolute aanrader!


Doe het niet zelf

Sep 23, 2012 by Arnoud

Heerlijk pittige oosterse keuken, zorgzaam bereid en persoonlijk afgemaakt met verse kruiden. Het was ruim voldoende voor deze groep (30 deelnemers).


4.5 5.0 2 2 Mijn vader werd 60 jaar en we wilden graag iets speciaals voor hem organiseren. Omdat we een gezellige maar ook drukke familie hebben met drie kleine kinderen konden we niet chique catering