Culinary Gurus steunt en helpt stichting B!nk

Geplaatst door:

Stichting B!nk is een non-profit stichting, die elk jaar een land uitkiest met een project. Doelstelling van B!nk is om elk kind in een niet-westers land een toekomstperspectief te geven. Elk project dat ze jaarlijks doen, heeft als uitgangspunt kleinschalig en structureel te zijn, om verzekerd te zijn van een hoog mogelijk rendement van de geinvesteerde tijd, geld en moeite.

Dit jaar hebben ze gekozen voor Marokko en wordt er geld ingezameld met een benefiet diner op 15 oktober a.s. wat gecombineerd wordt met een kunstveiling en uiteraard het nodige entertainment. Kaarten zijn hiervoor te koop op de site. Alle opbrengsten van dit diner worden gebruikt om te zorgen dat meisjes uit het Rif-gebied in Marokko naar school kunnen gaan met de bus.

Het eten zal uiteraard Marokkaans zijn is een creatie van Mohammed El Harouchi, de chef-kok van restaurant Solo, wat 1 michelinster heeft gekregen. Aangezien zelfs een michelin chef niet in zijn eten voor meer dan 200 man kan maken, zijn er meerdere mensen nodig. Wij vinden dit uiteraard een goed initiatief en Culinary Gurus zal dan ook helpen bij dit diner. Twee van onze koks zullen zowel bij de voorbereidingen helpen als op de avond zelf om te zorgen dat iedereen optimaal kan genieten die avond.

0

Over de auteur:

  Gerelateerde posts

Voeg een Commentaar